ODE AAN DE VICTORIAANSE STIJL

Liefde voor Brocante deel 3, is het vervolg op de succesvolle delen 1 en 2, die verschenen in 2013 en 2014. Het derde deel staat volledig in het teken van de Victoriaanse stijl. Uit deze tijd is ongelooflijk veel moois voortgekomen. Dit boek laat de nog nooit eerder gepubliceerde interieurs zien van een aantal gepassioneerde liefhebsters van deze stijl. GEGEVENS: Aantal pagina’s: 160. Uitvoering: full colour. Prijs: €34,95. Taal: Nederlands / Engels.

BESTELLEN

G-STYLE
Binnen de brocante wereld is stoer, sober en industrieel momenteel een geliefde woonstijl. In dit boek van Gea Piersma kunt u kennis maken met deze stijl en zien hoe u dit kunt doorvoeren in uw eigen interieur.
GEGEVENS: Formaat: 220 x 280. Aantal pagina’s: 160. Uitvoering: full colour. Prijs: € 29,95. Taal: Nederlands / Engels.

BESTELLEN

LIEFDE VOOR BROCANTE I
In deel I van het boek Liefde voor Brocante nemen de zussen Willeke Kroneman-Frens en Margreet Frens u mee op hun zoektocht naar brocante interieurs en winkels en vertellen de persoonlijke verhalen hierachter.

GEGEVENS: alleen nog verkrijgbaar in het Duits. Aantal pagina’s: 160.
Prijs: € 34,95.
BESTELLEN

LIEFDE VOOR BROCANTE II
In deel II van het boek Liefde voor Brocante nemen de zussen Willeke Kroneman-Frens en Margreet Frens u wederom mee op hun zoektocht naar brocante interieurs en winkels.

GEGEVENS: Aantal pagina’s: 180. Prijs: € 34,95.Taal: Nederlands / Engels.

BESTELLEN

LIVING THE BOHEMIAN DREAM
Het boek Living the Bohemian Dream is een mooie samenwerking tussen Linda van der Ham, Anneke Gambon en Jeanette Philipse. In het boek laat het team zien hoe Jeanette op een unieke wijze haar huis en home events decoreert.

GEGEVENS: Prijs: € 49,95. Aantal pagina’s: 200. Taal: Nederlands/ Engels
BESTELLEN

This post is also available in: Engels